TERVEHDYS JA KIITOS!

Tervehdys sinne ruudun toiselle puolelle. Kiitos, kun klikkasit ja saan esittäytyä. Kiitän sinua ennen kaikkea siksi, että fanitan ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet omasta hyvinvoinnistaan. Ihminen, joka kantaa huolta omasta hyvinvoinnistaan ja alkaa voida paremmin myös ihmiset hänen ympärillään voivat silloin paremmin.

Nimeni on Teemu Karppinen. Olen personal trainer, ravintovalmentaja, life coach, luennoitsija sekä fitnessvalmentaja. Vuosien kokemuksen, satojen valmennettavien sekä tuhansien valmennuskertojen myötä, olen koonnut kaiken osaamiseni yhdeksi kokonaisuudeksi. Olen tehnyt tämän siksi, että minun on ymmärrettävä koko konaisuus, jotta voin todella auttaa toista ihmistä saavuttamaan oman tavoitteensa.  En ole löytänyt järkevää ammattinimikettä tälle kokonaisuudelle. Siksi minua kutsutaan nykyään valmentajaksi.

Tämän blogin tarkoituksena on antaa sinulle työkaluja hyvinvointiin, arkeen, liikuntaan, ravintoon, lepoon, mieleen, tavoitteisiin, tekemiseen jne. Mutta ennen kaikkea tarkoitukseni on antaa työkaluja elämästä nauttimiseen. Olen sitä mieltä, että kiistaton tapa mitata hyvinvointiin liittyviä neuvoja ja ohjeita sekä niiden toimivuutta, on seuraavanlainen; Jos olet sitä mieltä, että elämäntapamuutos on elämänlaatua parantavaa, siitä kannattaa pitää kiinni. Mutta, jos se muutos on elämänlaatua rassaava, etkä pidä siitä, hylkää se. Ihminen on itse, oman elämänsä paras asiantuntija siinä, mikä toimii ja mikä ei toimi.

Minä en tiedä, mikä on juuri sinulle paras vaihtoehto mutta sinä voit itse kokeilla. Minun henkilökohtainen toiveeni on, että sinä annat minun työkaluilleni mahdollisuuden ja kokeilet niitä. Mutta, jos sinä et koe niitä omaksesi niin anna olla!

Haluan, kirjoittamisen lisäksi, kertoa videoitteni avulla liikunnasta, ravinnosta, levosta, mielestä ja kaikesta, hyvinvointiin liittyvästä. Tarinat ja videot koostuvat valmennuskokemusteni sekä oman elämäni pohjalta. Kerron aiheistani hyvin käytännönläheisesti ja aitojen tarinoiden kautta, tiedettä unohtamatta.

Alla videoesittely itsestäni ja blogistani.

Loppuun haluan vielä kiittää Gains.fi -sivuston Sannamariaa, kun pyysit minua mukaan toimintaan. Oma blogi on pyörinyt ajatuksissa pitkään ja sitä on minulta monet pyytäneet. Tämä on mitä loistavin mahdollisuus aloittaa se.

Nyt lopetan tältä erää mutta toivon, että palaat takaisin. Se olisi minulle suuri ilo ja kunnia.

Teemu