Miten tarina auttaa elämäntapamuutoksessa?

Julkaisin Gains.fi:n pääsivustolla Kuuden T:n taktiikan, jonka avulla pääsemme eroon dieettiajattelusta ja siirrymme kohti elämäntapamuutosta. Ne ovat Tarina, Tekeminen, Tieto, Taito, Tulokset ja ennen kaikkea Tunne. Näillä työkaluilla meillä on mahdollisuus saavuttaa pysyvä elämäntapamuutos.

Alla olevalla videolla tulen avaamaan ensimmäisen T:n, eli Tarina. Miten tarina liittyy elämäntapamuutoksen, miksi se on tärkeä ja miten sitä käytetään? Pahoitteluni jo tässä vaiheessa, että videolla on hieman taustakohinaa, mutta mikrofonin kanssa oli teknisiä ongelmia. Seuraavalla videolla tämä puoli on jo kunnossa.

Toivottavasti videosta oli apua. Rohkeasti vain kommenttia tulemaan jos ajatuksia heräsi. Ensi kerralla avaan toisen T:n eli tekemisen.

Pysy mukana!

2 vastausta artikkeliin ”Miten tarina auttaa elämäntapamuutoksessa?”

  • Toi on kyllä totta, mitä puhut siitä tarinasta. Kirjoittaminen toimii ainakin mulla vielä paremmin, kuin ”vaan” miettiminen. Kirjoittaessa asiat jäsentyy ja huomaan ajatella asioita eri tavalla. Toi unelmapäivän miettiminen kuulostaa kanssa hyvältä idealta. Ehkäpä mietin sellaisen itselle.

    • Kiitos paljon Pirjo! :) Jos vain olet kirjottaja ihmisiä niin tee ihmeessä niin. Siinä nimittäin ajatukset ja eneriga saa fyysisen olomuodon jolloin se on tehokkaampaa. Unelmapäivä on erittäin tehokas työkalu. Se ei ole niin laaja kuin koko tarina, joten se on helpompi hahmoittaa. Sekä siitä tulee ällistyttävän hyvä olo kun kirjotat sen mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja täyteen sinulle tärkeitä asioita. Lisäksi se on todella hieno tunne kun tarinasta alkaa yksi asia kerrallaan tulla totta.

      Way to go Pirjo! :)

Kommentointi on suljettu.