Kuinka epäonnistut oikein

Juttusarjassani, jos haluat onnistua, älä pelkästään rakastu ajatuksiisi vaan opetellaan rakastumaan myös todellisuuteen…
Osa 2 opettaa epäonnistumaan oikein.

Epäonnistuminen kuuluu osana elämään mutta valitettavan usein se johtaa lannistumiseen ja luovuttamiseen. Mielestäni epäonnistuminen ei ole rangaistus tai kirous, vaan se on lahja, joka palvelee ja kuljettaa meitä oikeaan suuntaan. Se myös opettaa meitä löytämään itsellemme toimivan tavan tehdä ja ajatella. Opittuamme suhtautumaan epäonnistumiseen oikein sekä näkemään sen oikeissa mittasuhteissa, emme lannistu. Ymmärrämme silloin, että se on osa sitä prosessia ja silloin me jaksamme jatkaa. Alla olevassa videossa kerron, miten on parasta suhtautua epäonnistumiseen.

Kiitos, jos katsoit videon. Kannustan meitä tulevalla viikolla näkemään epäonnistumista toisella tavalla ja toivottavasti sen myötä opimme olemaan lempeämpiä itsellemme. Jos sinulle herää ajatuksia aiheesta, niin laita ihmeessä ne kommentti osioon. Kiitos!

Seuraavassa jaksossa pyrimme saamaan onnistumisesta kaiken irti, jotta motivaatio kasvaa ja pysyy korkealla. Olisi hienoa nähdä myös sinut silloin.

Päivä kerrallaan kasvamme!

Teemu

2 vastausta artikkeliin ”Kuinka epäonnistut oikein”

 • Hyvä ja ajankohtainen aihe.

  Olen käyttänyt tätä ajatusmallia vahvasti uusien työntekijöidemme kanssa ja puhunut heidän kanssaan mieluummin erilaisista lopputuloksista liittyen tehtyihin aktiviteetteihin kuin onnistumisista ja epäonnistumisista. Aina roiskuu kun rapataan -sanontahan sen sanoo. Jotain aina tapahtuu, kun asioita tehdään ja itse arvostan ja odotan korkeaa tekemisen tasoa sekä itseltäni että alaisiltani. Siinä sitten sattuu kaikenlaista, mutta opitaan myös paljon.. ;)

  Odotan mielenkiinnolla seuraavaa videotasi!

  Tero

  • Kiitos Tero! Mahtava kuulla, että ole käyttänyt juuri tuota ajatusmallia. Voi kunpa kaikissa työyhteisössä olisi tuollainen lähestyminen. Faktahan on että onni syntyy onnistumisista ja onnistumiset tekemisestä ja tekemällä oppii. :)

   Tällä viikolla opetellaan taas pykälän verran rakastumaan todellisuuteen ajatusten sijaan, eli tiedon sijasta taitoon. Stay tuned! :)

Kommentointi on suljettu.