Jos haluat onnistua, älä rakastu vain ajatuksiisi, opettele rakastamaan todellisuutta. Osa 1

Tästä alkaa blogini ensimmäinen juttusarja, joka kuuluu näin. Jos haluat onnistua, älä pelkästään rakastu ajatuksiisi, opettele rakastamaan todellisuutta.

Ensimmäisessä osassa käydään läpi mitä tämä tarkoittaa ja miksi ihmiset eivät usein onnistu elämäntapamuutoksissa?

Hyvinvointiala on suuressa kasvussa. Tietoa on tarjolla enenmmän kuin koskaan aikaisemmin. Yli 8 vuotta valmentajana toimineena olen nähnyt onnistumisien lisäksi myös epäonnistumisia. Alla olevasta videosta selviää, miksi ihmiset usein epäonnistuvat elämäntapamuutoksissa.

Kiitos jos katsoit videon. Toivottavasti ajatuksia heräsi. Kannustan puntaroimaan, kohtaako ajatukset todellisuutta? Kommentoi rohkeasti.

Ensi kerralla opetelleen epäonnistumaan. Toivottavasti nähdään silloin. Se olisi ilo ja kunnia.

Nautitaan elämästä!

Teemu

6 vastausta artikkeliin ”Jos haluat onnistua, älä rakastu vain ajatuksiisi, opettele rakastamaan todellisuutta. Osa 1”

 • Mahtava teemu! Meikä on ainaki paikalla ens kerrallakin !:)

 • Näin se vain täytyy mennä että sen epäonnistumisen kun uskaltaa kohdata, niin sitä kautta niihin onnistumisiin päästään ja motivaatio kasvaa entisestään. Koska jos olet valmis heittämään hanskat tiskiin epäonnistuessasi niin todennäköisesti et ole sitten valmis yrittämään myös uudelleen…

  • Juuri näin Henna! :) Siinä vaiheessa kun me ymmärretään että epäonnistuminen on lahja joka palvelee meitä, eli opettaa, eikä ole rangaistus josta lannistuu, niin me ollaan vahvoilla. Puhun siitä lisää tulevalla viikolla. Kiitos kun kommentoit… :)

 • Tosi mielenkiintoinen video!! Ite oon lukenu paljon vetovoimaan jne. liittyviä kirjoja mutta mielestäni ne kannustaa unelmoimaan aika isosti ja niissä ei puhuta epäonnistumisesta mikä yleensä latistaa unelmat. Kivaa lukea/katsoa tälläistä tekstiä ja videoita mitkä opettaa hieman realistisemmin tavoittelemaan omia unelmiaan :)

  • Kiitos paljon Anna mieltä lämmittävästä kommentista! :)

   Mie tykkään, että tuommosia kirjoja kirjoitetaan, koska se toivon mukaan muokkaa meidän kulttuuria optimistisemmaksi. Niissä on vain monesti kaksi huonoa puolta. Ensimmäinen on se, että ne helposti ohjaa meitä ajattelumalliin ”miten vielä asiat voisivat olla paremmin?”. Jos me pyöritään liikaa tämän asian ympärillä, se johtaa helposti tyytymättöön, jolloin mielenrauhasta tulee hyvin haastavaa.
   Toiseksi, niin kauan ku me ei nähä negatiivisten asioiden kauneutta, niin hyvin vaikeaa olla aidosti onnellinen.

   Minun mielestä todellisuus sekä vastustamattomuus on elämässä parasta ja aidointa. Siksi puhun tästä näkökulmasta. :)

Kommentointi on suljettu.