Avainsana: Ravinto

Kuinka tieto jalostetaan taidoksi?

Ihmisten elämäntapamuutoksissa on tärkeintä, että ajatukset ja todellisuus kohtaavat. Nyt on käyty läpi kuinka tärkeää on opetella suhtautumaan epäonnistumiseen, opetuksena. Tarkastelemaan epäonnistumisia aina lähtötilanteesta käsin, eikä tavoitteista käsin, jolloin ne voivatkin muuttua onnistumisiksi. Viime kerralla puhuimme siitä, kuinka paljon nopeampaa on omaksua tieto verrattuna taitoon. Jos tätä ei tunnista, johtaa se helposti turhautumiseen, kun kaikki ei mene heti niin kuin … Lue lisää »

TERVEHDYS JA KIITOS!

Tervehdys sinne ruudun toiselle puolelle. Kiitos, kun klikkasit ja saan esittäytyä. Kiitän sinua ennen kaikkea siksi, että fanitan ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet omasta hyvinvoinnistaan. Ihminen, joka kantaa huolta omasta hyvinvoinnistaan ja alkaa voida paremmin myös ihmiset hänen ympärillään voivat silloin paremmin.

Nimeni on Teemu Karppinen. Olen personal trainer, ravintovalmentaja, life coach, luennoitsija sekä fitnessvalmentaja. Vuosien kokemuksen, satojen valmennettavien sekä tuhansien … Lue lisää »