Avainsana: Onnistuminen

Tieto vs. Taito

Jatkamme todellisuuteen rakastumisen opettelua. Ihmisten elämäntapamuutoksissa on tärkeintä, että ajatukset ja todellisuus kohtaavat. Viime kerralla puhuimme siitä, että kuinka tärkeää on opetella suhtautumaan epäonnistumiseen opetuksena. Tarkastelemaan epäonnistumisia aina lähtötilanteesta käsin, eikä tavoitteista käsin, jolloin ne voivat muuttuvatkin onnistumisiksi.

Jos todella haluamme onnistua, emme pelkästään rakastu ajatuksiin vaan opettelemme rakastamaan todellisuutta, osa 3, Tieto vs. Taito:

Tällä kertaa käsittelemme tiedon omaksumisen … Lue lisää »

Kuinka epäonnistut oikein

Juttusarjassani, jos haluat onnistua, älä pelkästään rakastu ajatuksiisi vaan opetellaan rakastumaan myös todellisuuteen…
Osa 2 opettaa epäonnistumaan oikein.

Epäonnistuminen kuuluu osana elämään mutta valitettavan usein se johtaa lannistumiseen ja luovuttamiseen. Mielestäni epäonnistuminen ei ole rangaistus tai kirous, vaan se on lahja, joka palvelee ja kuljettaa meitä oikeaan suuntaan. Se myös opettaa meitä löytämään itsellemme toimivan tavan tehdä ja ajatella. Opittuamme … Lue lisää »

Jos haluat onnistua, älä rakastu vain ajatuksiisi, opettele rakastamaan todellisuutta. Osa 1

Tästä alkaa blogini ensimmäinen juttusarja, joka kuuluu näin. Jos haluat onnistua, älä pelkästään rakastu ajatuksiisi, opettele rakastamaan todellisuutta.

Ensimmäisessä osassa käydään läpi mitä tämä tarkoittaa ja miksi ihmiset eivät usein onnistu elämäntapamuutoksissa?

Hyvinvointiala on suuressa kasvussa. Tietoa on tarjolla enenmmän kuin koskaan aikaisemmin. Yli 8 vuotta valmentajana toimineena olen nähnyt onnistumisien lisäksi myös epäonnistumisia. Alla olevasta videosta selviää, miksi ihmiset … Lue lisää »