Avainsana: Elämäntapamuutos

Tekemällä syntyy motivaatio

Ihan alkuun haluan kutsua sinut luennolleni sunnuntaina 8.3 GoExpo-messuille.

11004864_10205081346326320_1579475550_n

Luvassa on paljon hyviä työkaluja ihan kaikille, jotka haluavat saada ilon takaisin elämäntapamuutoksen tekemiseen. Tervetuloa!

Lisäksi jos haluat voittaa kaksi lippua GoExpo-messuille, niin klikkaa tästä ja tykkää juuri avattujen Facebook-sivujeni kuvasta ja olet mukana arvonnassa.

Sitten asiaan.

Jos haluat onnistua elämäntapamuutoksessa pysyvästi, kannattaa ehdottomasti käyttää Kuuden T:n taktiikka. Ne olivat Tarina, … Lue lisää »

Miten tarina auttaa elämäntapamuutoksessa?

Julkaisin Gains.fi:n pääsivustolla Kuuden T:n taktiikan, jonka avulla pääsemme eroon dieettiajattelusta ja siirrymme kohti elämäntapamuutosta. Ne ovat Tarina, Tekeminen, Tieto, Taito, Tulokset ja ennen kaikkea Tunne. Näillä työkaluilla meillä on mahdollisuus saavuttaa pysyvä elämäntapamuutos.

Alla olevalla videolla tulen avaamaan ensimmäisen T:n, eli Tarina. Miten tarina liittyy elämäntapamuutoksen, miksi se on tärkeä ja miten sitä käytetään? Pahoitteluni jo tässä vaiheessa, että … Lue lisää »

6T:tä, jotta saat pysyvän muutoksen.

Olen kirjoittanut Gains.fi:n pääsivuille tähän mennessä viisi artikkelia. Julkaisen juttujen linkit nyt myös blogissani, jotta lukijani löytää varmasti myös nämä kirjoitukset.

Ensimmäisessä kirjoituksessani kerroin pakaroiden harjoittelusta. Siitä voit lukea lisää täältä.

Toisessa kirjoituksessani käsittelin aihetta ”Ylihyvinvointi”. Kerron siitä kuinka hyvinvointiin liittyvät asiat voivat myös mennä yli. Tämän kirjoituksen suosio yllätti allekirjoittaneenkin. Siitä lisää täältä.

Sitten asiaan.

Kolmannessa kirjoituksessani … Lue lisää »

Kuinka tieto jalostetaan taidoksi?

Ihmisten elämäntapamuutoksissa on tärkeintä, että ajatukset ja todellisuus kohtaavat. Nyt on käyty läpi kuinka tärkeää on opetella suhtautumaan epäonnistumiseen, opetuksena. Tarkastelemaan epäonnistumisia aina lähtötilanteesta käsin, eikä tavoitteista käsin, jolloin ne voivatkin muuttua onnistumisiksi. Viime kerralla puhuimme siitä, kuinka paljon nopeampaa on omaksua tieto verrattuna taitoon. Jos tätä ei tunnista, johtaa se helposti turhautumiseen, kun kaikki ei mene heti niin kuin … Lue lisää »

Tieto vs. Taito

Jatkamme todellisuuteen rakastumisen opettelua. Ihmisten elämäntapamuutoksissa on tärkeintä, että ajatukset ja todellisuus kohtaavat. Viime kerralla puhuimme siitä, että kuinka tärkeää on opetella suhtautumaan epäonnistumiseen opetuksena. Tarkastelemaan epäonnistumisia aina lähtötilanteesta käsin, eikä tavoitteista käsin, jolloin ne voivat muuttuvatkin onnistumisiksi.

Jos todella haluamme onnistua, emme pelkästään rakastu ajatuksiin vaan opettelemme rakastamaan todellisuutta, osa 3, Tieto vs. Taito:

Tällä kertaa käsittelemme tiedon omaksumisen … Lue lisää »

Jos haluat onnistua, älä rakastu vain ajatuksiisi, opettele rakastamaan todellisuutta. Osa 1

Tästä alkaa blogini ensimmäinen juttusarja, joka kuuluu näin. Jos haluat onnistua, älä pelkästään rakastu ajatuksiisi, opettele rakastamaan todellisuutta.

Ensimmäisessä osassa käydään läpi mitä tämä tarkoittaa ja miksi ihmiset eivät usein onnistu elämäntapamuutoksissa?

Hyvinvointiala on suuressa kasvussa. Tietoa on tarjolla enenmmän kuin koskaan aikaisemmin. Yli 8 vuotta valmentajana toimineena olen nähnyt onnistumisien lisäksi myös epäonnistumisia. Alla olevasta videosta selviää, miksi ihmiset … Lue lisää »