6T:tä, jotta saat pysyvän muutoksen.

Olen kirjoittanut Gains.fi:n pääsivuille tähän mennessä viisi artikkelia. Julkaisen juttujen linkit nyt myös blogissani, jotta lukijani löytää varmasti myös nämä kirjoitukset.

Ensimmäisessä kirjoituksessani kerroin pakaroiden harjoittelusta. Siitä voit lukea lisää täältä.

Toisessa kirjoituksessani käsittelin aihetta ”Ylihyvinvointi”. Kerron siitä kuinka hyvinvointiin liittyvät asiat voivat myös mennä yli. Tämän kirjoituksen suosio yllätti allekirjoittaneenkin. Siitä lisää täältä.

Sitten asiaan.

Kolmannessa kirjoituksessani aloitin kolmiosaisen juttusarjan, Dieettiajattelu vs. Elämäntapamuutos. Ensimmäisessä osassa kerroin siitä, mikä dieettiajattelussa mättää ja kuinka parempaa tarinaa kertomalla me voidaan yhdessä muuttaa tätä kulttuuria. Toisessa osassa julkaisin ihastuttavan Marian onnistumistarinan siitä, mitä elämäntapamuutos on.

Kolmannessa osassa julkaisin Kuuden T:n taktiikan, jonka avulla pääsemme eroon dieettiajattelusta ja siirrymme kothi elämäntapamuutosta. Ne ovat Tarina, Tekeminen, Tieto, Taito, Tulokset ja ennen kaikkea Tunne. Näillä työkaluilla meillä on mahdollisuus saavuttaa pysyvä elämäntapamuutos.

Seuraavissa blogipostauksissa tulen avaamaan nämä kuusi T:tä videon muodossa yksi kerrallaan. Kerron mikä se on, miksi se on tärkeä ja miten sitä käytetään.

Pysy mukana!